tiistai 27. marraskuuta 2012

Hahaa- munaa kunnolla!



Niin minä täällä munailen kunnolla, kirjoitan työni ohella blogiin, johon piti kirjoittaa viime keväänä. Inspiroidun tästä kirjasta. Munaa kunnolla - mokien kautta menestykseen. 
Olisinhan voinut tehdä blogipostauksen jo keväällä. Olisin voinut paineessa ja kiireessä sekä suruissani pakertaa kaiken. Olisin voinut valita toisin asioita. Nyt olen kuitenkin Kanadassa töissä ja muistelen viime kevättä sekä syksyllä lukemaani kirjaa. Munailen edelleen, mutta teen työtä menestyvässä yrityksessä. Sitä kunnon munausta en ole vielä kokenut, joka kirjan mukaan vie monia hurjaan menestykseen. 

Kaikki kirjat, media ja ihmiset painottavat menestystä, onnistumista, onnellisuutta - täydellisyyttä. Ah - joku ihana - siis Stephen Brown kirjoitti kirjan munaamisesta. Miten tämä voikaan luoda onnellisuutta minulle. Tämä kirja syvenee kulisseihin ja kertoo tarinoita mokista, jotka ovat vieneet pohjalla käyneen ihmisen huipulle. 

J.K. Rowlingille sanottiin, että lasten kirjoilla et menesty ja Oprah Winfreylle kerrottiin ettei hän sovi televisioon - excuse me what now??

Monet ovat myös olleet todella huonoja siinä, missä ovat myöhemmin menestyneet. Harjoitus tekee mestarin - ei turha sanonta. Hakkaa päätä seinään ja kasvata sinnikkyyttä - ei siinä muu auta. 

Onnea kaikille ihanille estenomeille, jotka saivat työnsä päätökseen! Minä tulen perästä - heti kun pääsen samalle mantereelle - toivottavasti en munailemaan vaan valmistumaan!

-Sonja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti